ei niin täydellistä

8/24/2014

kuvat : Nelli, Petra ?

Noniin Kepan eka 70cm ja ihan suht hyvin mielin! Tulihan sieltä lukemattomia virheitä, mutta harjoitustahan me vain kaivataan. No aloitetaan kuitenkin ehti kisoista, verkka oli aika epäonnistunut enkä saanut mitään fiksua ja höydyllistä aikaseksi ja ainut yksi hyvä hyppy tuli kerran okserille ja sekin siis verkassa. Poni oli epätasainen ja energien enkä oikein saanut mitään korjattua. Oli jo mielessä ettei mitään hyvää syntyisi radasta.

Ykkösenä oli ravipuomit joihin tultiin kovin epätaisisin askelin ja kolahteli. Toka este oli pieni kavaletti ja tottahan toki tulin siihenkin iihan väärässä laukassa, enkä edes huomannut (pitäis sitäkin treenata)! Jatkettiin rauahllisin ottein keskilinjalla olevalle pystylle ja taaspa kerran sukelsin sinne oikein kunnolla enkä käyttänyt johtavaa ohjaa. Seuraavaksi oli linja ja olin unohtanut suunnitelmani kokonaan mitä tekisin. Kumpaankin esteeseen tuli kolahdus muuten ihan ok. Jatkettiin sarjalle ristilaukassa ja aika hitaalla vauhdilla saatiin väliksi 1 ja jotain sekavaa. Viimeiset esteet olivat kaarevalla linjalla ja ekalle tuli tosi iso loikka enkä saanutkaan takaisin ja tiputus vikalle -2 pistettä. Ei se nyt niin järkyttävä rata ollut, ihan hyvä fiilis. Mehän tästä vielä noustaan ja marraskuussa 80cm!




Eihän aina voi onnistua ja takana onkin jo niin monta hyvää rataa ja monia ruusukkeita, joten pitäähän sitä joskus myös epäonnistua. Kuitenkin vielä ensiviikon ohjelmaa .. Multa on paljon tunteja peruttu ja muutenkin on vähän vapaata valmennuksista ja muitsa arjen riesoista joten voisin keskittyä tilauksiin blogin postauksiin tai tse asiassa erikoispostauksiin. Eli sellaista kehittelisin ensiviikolle. Ja vähän vielä lisää, vakkaritunnilla on nyt ensikerralla maasto ja tekisin itse siitä päivästä videopostauksen tai tallipäivän! Ja vielä yksi normaalista poikkeava asia .. yksityistunti perjantaina! Enpä malta odottaa ... Toivottavasti löytyy kuvaaja ..


loppuun vielä tällainen söpöys !

7 kommenttia

  1. hyvältähä toi näyttää !! kepaha ei tosiaa oo mistää helpoimmasta päästä ni sä saat sen ainaki mun mielest tosi hyväks mitä oon nähny!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan toimivaahan tuo meno on ja virheet kuuluu aina suorituksiin :) Seuraavalla kerralla paremmin! (voisimpa mä kisata esteitä, yhyy!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinpä niinpä .. haha kyllä sä vielä joskus ;) !

      Poista
  3. heeei ei saa olla liian kriittinen! tosi hyvin meni sulla tuo rata ja tuo oli pieni virhe, kun Kerrykin on niiin uusi! tosi kivan ja tasasen radan ratsastit!

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.