SANOKAA MOI JESSYLLE !

8/07/2015

Heippa vaan teillekin! Jännittyneenä oottekin varmaan odottaneet mitä tässä käy ... Ja voin kaikkien iloksi ilmoittaa, että mulla on nyt vuokraponi. Ihan mahtavat fiilikset. Kuten taisinkin kertoa, koeratsastus oli eilen ja ei kuvaajaa nyt ollut mukana joten saatte tyytyä kännykkäkuviin. Ponin nimi on siis Jessy, hän on 12v new forestin tamma. Säkää ponilla on 146cm, eli aika täydellinen! Nyt ensimmäistä kertaa, kun ponin selkään pääsin - olihan se ratsastukoulun hevosia erillaisempi hyvällä tavalla. Mukavat askeleet ja herkkyys olivat aika plussaa. Pikkuisia mörköjä nähtiin pari, mutta eiköhän ne ajan kanssa :-) Itseni ratsastuksessa toki oli taas häpeämisen varaa, kuten aina :-D



Pakko myöntää, että oon innoissani, mutta myös omalla tavalla vähän kuumottaa. Teenkö nyt kaiken oikein ja nyt ei ookkaan niin paljoa seuraa ... ei oo niin kotoisaa verrattuna, jos ratsastuskoululle olisi menossa. Kaikki on niin vierasta ja uutta. Tiedän kuitenkin, että ihmisenä lämpenen tosi hitaasti, joten vaadin vähän aikaa. Toki kavereita otan aina mahdollisimman usein mukaan kuvaamaan ja vähän tsekkaamaan virheitä, joita en näe itse selästä käsin :-D Ensiviikolla otan varmaankin aika rauhallisesti tutustumalla poniin .. toisena päivänä saatan tehdä puomitehtäviä, mutta en nyt mitään kummoisempaa.

19 kommenttia

  1. Wau onnee! Mä oonkin jessystä lukenut jonkinverran johannan blogista:)

    VastaaPoista
  2. Oi ihana ponny! Paljon onnee uudesta vuokriksesta :)

    VastaaPoista
  3. Täähän oli kiva uutinen! Vaikuttaapa tosissaan kivalta ponilta :) Onnea uudesta vuokrahevosesta! :)

    VastaaPoista
  4. miten pitkä oot? :)

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Onnea! Itsekin aloin vuokrata Jessiä viikko sitten. Onko sulla fb, koska olis mukava jutella.

    VastaaPoista
  7. Oijoi, onnee Söfö! Kyllä siitä vielä kivaa tulee! <3
    Eikä sun ratsastustas tarvii hävetä ;)

    VastaaPoista
  8. monta kertaa käyt jessyl viikossa ja mitä tavotteit teillä on? :)

    VastaaPoista
  9. 2 kertaa ja varmaankin ahkera treenaus ja sopivalla hetkellä kisaus ! alotetaan pienistä luokista ja noustaan pikkuhiljaa :)

    VastaaPoista
  10. oon 160cm ja alotan mahd. vuokrauksen 120säkäsellä ponilla. Oonko liian pitkä, koska muuten poni olis täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos koet, ettei ratsastaessa ole mitään ongelmia ! kannattaa myös kysyä ammattilaisten mielipiteitä, jos sellanen löytyy lähipiiristä :)

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.