EHKÄ PAREMPI NÄIN

9/14/2015

Kuvat: Camilla, Sara, Pinja, Nelli













Kuvia viimeisiltä tunneilta ja päiviltä ...

Oon mietiskellyt pitkään, mitä voisin blogille tehdä. Mulla on paljon ideoita ja pitkä lista postauksia, jotka odottavat toteutusta. Kuitenkaan aika ei tunnu riittävän ja ainut mitä ehdin kirjoittamaan on kuulumiset ja menneet heppailut. Rehellisesti sanottuna oon aika huono toteuttamaan mitään sanoin sekä lausein ja se vie aikaa, että saan esim jotain mielipidettä esiin teksteissä. Mutta ei, en ole yllättäen vieläkään kyllästynyt tähän hommaan, mutta ajattelin kuitenkin pitää pientä taukoa. Ettei, joka paikkaan tarvitse raahata kameraa (paitsi kuvat on mulle aika pakkomielle ..hehe) tai stressata milloin ehtii seuraavaksi kirjoittaa. Se on kuulostanut hyvältä mun korvaan, että sellainen kuukausi oltaisiin hiljaisella ja sitten taas uudestaan hyvä aloitus. Huomasinkin, että lukijamääräkin on aika nousussa. Ihanaa huomata, että teitä kiinnostaa jopa näin montaa. Kuitenkin mulle on lähiaikoina tullut aika paljon epämieluisaa kommenttia anonyymeiltä varsinkin omasta pituudestani katsoen siihen, että olen poniratsastaja. Tästäkin olisin halunnut jotain kirjoittaa, mutta annetaan sen nyt olla. Päätin kuitenkin blogiin pistää kommenttien hyväksynnän päälle, ettei sieltä tule mitään kommenttia, joka kohdistuisi vääriin asioihin. Mutta ei, tää ei estä teitä kommentoimasta mielipidettä, ei väliä onko se positiivista tai negatiivista.

Mutta, jos haluatte jatkaa elämän seurailua facebookista niin siellä se vielä on. Yritän postailla niihin aktiivisesti vähän väliä. Pohdin myös, että facebook voisi vaihtaa paikkaansa instagramiin, kun siellähän nykyään enemmän porukkaa jo onkin ja käytän itsekin aktiivisemmin. Mitä mieltä, facebook vai instagram?
Myös grafiikkasivu, josta jotkut ovatkin jo kuulleet taikka käyneet, pyörii ihan normaalisti. Tosiaaan blogin oma grafiikkanurkka on poissa ja tilalla on täysin uusi sivu! Blogifiksajaan liittyen sähköposti on sekaisin, joten jos koet että oma tilaus ei ole mennyt perille tai et ole saanut sitä ilmoittele :-)

Grafiikkasivuille tästä

facebook vai instagram?
vastaa tästä jos alla oleva vastauspalkki ei näy





Nyt ollaan siis tauolla lukijat !

8 kommenttia

  1. Sanoisin, että porukka on nykyään enemmän instagramissa, joten sanoisin, että blogille kannattaa tehdä tili sinne :D Sun blogi on kyllä aina ollut todella mahtava ja aktiivinen, joten pieni tauko kyllä sallitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo olinkin vähän sillä linjalla, mutta nyt näitä vastauksia tosta kyselypalkista kattelen niin instagram on vain pari ääntä edellä :D yllättävää sinänsä ... kiitos, toivottavasti palaillaan täynnä inspiraatiota ja aktiivisuutta :-)

      Poista
  2. mun on iha pakko kysyy, et mikä siel lepuskis on nykyää meininki? oon aika huolestunu meinaa.. mitä kattelin noit hubbekuviiki ja muita tän syksysii kuvii sipestä, nii se on kisakunnossa LAIDUNKAUDEN jälkeen!? ja sen yleisilmekki on muuttunu aika huolestuttavaan suuntaan.. toinen mitä katoin, nii igorkin kuvista päätellen näyttäs olevan aika hoikassa kunnossa, mut enemmän tosta sipsusta oon huolissani ku sitä kuitenkin 1,5v hoidin eikä se sinä aikana missään vaiheessa ollu tommoses kunnos :( iha huolestuneisuuttani siis kysyn, et onko sulla tietoo ponin tilasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis mitä mä nyt voin sanoa ... öö, hepat saa tarhata enemmän kuin sen kerran viikossa, jaja näin kun beetä hoidan menee se 1-2 tunnin päivässä muut vrmaan siis 1-3. vaikee nyt sanoa mikä tilanne :D ei se nyt omasta mielestä pahempaan suuntaan ainakaan, asioitahan vaan parannettu.

      Poista
    2. joo näin mäkin oon käsittäny, vaikka lievästi sanottuna naurahdin majoranin sivuilla lukevalle kommentille asiasta, "Päätös tulikin ratsastuskoululle täytenä yllätyksenä", joo kyllä, niitä hevosia pitää tarhata useemmin ku kerran viikossa... :DD mutta joo, taidan pistäytyä lepuskissa tässä joku päivä itse tarkastamassa sipen "tilanteen", ja jos se livenä näyttää ja vaikuttaa samanlaiselta ku kuvissa, niin sanon jollekkin maikalle asiasta :)

      Poista
  3. Voi harmi, että on tullut ikäviä kommentteja, niitä ei ole ikinä mukava saada.. Uskon, että tauko blogista tekee hyvää :) Mulla on ainakin tauon jälkeen ollut paljon mieluisampaa taas kirjoitella blogin puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitähän on tullut, mutta en mä niistä mitenkään itteeni ota. Ehkä eniten se, että miksi ... Kunhan eivät vaan innostu liikaa :D Joo, uskon, että se tekee hyvää !

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.