NIIN MITÄS KUULUU?

12/17/2014

Heippa! Huhh, oonpa ollut laiska. Blogin puolella on ollut täysin hiljaista ja joulukalenterikin on tipahtanut kärryiltä. No ehkä nyt saadaan vähän tasoitusta, kun lomakin alkaa ja mun kohdalla vähän lämpimämmissä merkeissä .. hehe. Nimittäin olis matka kohti kanarian saaria! Siitä ei kuitenkaan enempää vielä.




Niin mistäs jatkaisi .. Tosiaan kaikki kokeet on nyt ohi ja hyvä läjä numeroita kasista kymppiin sieltä tuli! En voi vaan olla tyytyväinen itseeni, kun oon jaksanut työntää itseni tänne saakka. Heppailukin on sujuneet kyllä oikein hyvin! Tosin nyt on mennyt yli puoltoista vuotta viime tippumisesta ja nyt meni sitten rikki. Nimittäin pääsinkin lentämään oikein kaksi kertaa lyhyessä ajassa. Kerta Sepen kanssa ja kerta Eetun kanssa, hehe.. Kumpaakaan ei saatu mitenkään hyvin videolle joten pahoittelen. Ratsut ei muutenkaan ole vaihtuneet sen koomin. Pitkästä aikaa myös Sepen selkäänkin oon päässyt.

Ja mitäs mitäs, kuviakin on sadellut joka suunnasta. Napattiin Pinjan kanssa ulkoa kuvia, tallilta oon saanut paljon matskua hepoista (tonttulakki kuvat on nyt nousussa!), muutenkin oon pyörinyt joka paikassa kameran kanssa!









Tosiaan, ehkä tää seuraava asia tulee yllätyksenä tai ei. Asia on tullut esiin jonkun verran jossain muualla sosiaalisessa mediassa. Tässä pitkään oon miettinyt, kun ponituntien taso loppuu omaan tuntiini, taso laskee vielä lisää kun moni on ajatellut vaihtaa tuntia, kaipisin jotain uutta .. Päätin siis vaihtaa hevostunneille. Tammikuusta lähtien olen siis lähes hepparatsastaja (pitäähän sitä nyt edes aloittaa poneille hehe). Niin jännää aloittaa ihan uudessa ryhmässä ja tasokkassa sellaisessa! Kaiken lisäksi tehoryhmät uudistetaan ja mussa on se pieni hiukkanen toivoa, mutta ei saa olla liian toiveikas :D Saa nähdä miten vuosi 2015 lähtee käyntiin.

Tässä tällainen pikapostaus.

7 kommenttia

  1. Kuka toi valkonen heppa on? :)

    VastaaPoista
  2. mile heppatunnille siirryt? :) Ja tosi hyvää matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeestaan tuun sinne sun tunnille eli 16-17 ke, vai olitko sä siellä :D mutta kiitos !

      Poista
  3. oii ootan tosi paljon postauksia matkasta (koska niitähän tulee enemmän kuin yksi) ! saanko muuten kysyä, että mitä sä esität tossa ekassa kuvassa xd kivoja kuvia :-)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juujuu tulee tulee :D potkin vettä, ja kiitos :---D

      Poista
    2. aa kelasin et oisit ollu joku lintu :/

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.