KUIN MÄRKÄ RÄTTI

12/21/2015

Kuvat: Sara H.
Huh! Nyt on ratsastukset tältäkin päivää ratsastettu Jesulla. Alkuun mulla oli oikein hyvä fiilis ja olin ihan innoissani, kun kerran kuvaajakin on saatu mukaan. Päätettiin siis ottaa parit hellyyttävät yhteiskuvat ennen ratsastusta. Ihan onnistuneita tuli, mutta näin jälkeenpäin kenkävalinta oli väärä värien suhteen :D Ps. ihailkaa klipattua ponia !




Sitten ratsastukseen! Muuten nyt päätin sit ottaa pitkät jalustimet ja hui, kun tntui keventäminen taas hirveeltä :D Alkuun, kuten yleensäkin poni tuntui energiselle. Otin kaikki askellajit läpi nopsaan ja siirryin tehtävään, joka on nykyään mun perus kaava. Poni tuntui koko ajan hiukan kiireiselle ja jännittyneelle. No siinä tuuli ja pari tusinaa kuusia nojasi kentää toisella pitkällä sivulla. Mutta poni kyllä reagoi kaikkeen taas vaihteeksi. Mutta tällä kertaa pysyin rauhallisena. Pitkien ohjien jälkeen oti pohkeenväistöjä pitkälle sivulle ja voltteja ja siirtymisiä. Vähän sain heppaa avuille, mutta vei kuitenkin kuin märkää rättiä. Matkan varrella järkyteltiin paria autoa ja bussia, poni tarjos moneen otteeseen lävistäjillä keskiaskelija ...:D Vauhdikas päivä. Päätin kuitenkin saada hepan rauhoittumaan ja siirryin keskiympyrälle ottamaan tiuhaan siirtymisiä ja pysähdyksiä. Lopulta, kun sain viimein itseni tyytyväiseksi, otettiin loppuravit eteen ja alas. Näissä poni oli super ja jäi tuntumalle eikä ollut epätasainen. Harmillisesti kuvaajalta loppui akku kamerasta, kun siirryttiin keskiympyrälle, höh.
Mutta rehellisesti sanottuna ei huno fiilis tän ridan jälkeen! Ponilla on joskus vähän energisempiä päiviä, mut mun pitää vaan selvittää, miten silloin ratsastaa paremmin. Nyt vaan valmennuksia ja tunteja buukkaamaan ;) Saisin itselleni vinkkejä, miten parantaa omaa ratsastusta itsenäisille kerroille.




APUA, AUTO JA PERÄKÄRRYT!








''Tähän suuntaan toimii paremmin!''


''ei kiidytellä poni ..:D''




20 kommenttia

  1. Sähä oot iha liia putkä tolle ponille :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo arvostan kaikkien mielipiteitä, mutten ole nyt aivan täysin samaa mieltä kanssasi. Mutta kiitos kommentista :) !

      Poista
  2. Mukavan näköistä menoa ja varsin kivan näköinen poni! Mulla olisi postaustoive sulle ,ja se olisi postaus siitä, miten venyttelet ja liikut ratsastuksen lisäksi. Lisäksi ois kiva kuulla teetkö jotain ratsastajan alkulämppää ennen ratsastusta vai hyppäätkö kylmilteen selkään? (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Uii, huippu idea, pistänpä korvan taakse ja yritän toteuttaa mahd. pian :) On aika ajankohtainen asia.

      Poista
  3. toi poni on vaan niin sulonen en kestä!! :-D ja jälleen kerran super kivoja kuvia :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on sellainen sydänten sulattaja ! Kiitoos :) !

      Poista
  4. Tiedän että oot todella hyvä ratsastamaan mutta kummiskin silmään pisti se että jessy on vieläkin aika uusi tuttavuus ja vaikka selässä luultavasti olit vain hetken, ei se ilman kypärää varsinkaan tuulisella ja jännittyneellä ponilla ilman satulaa ja suitsia kuulosta järkevältä.. Toki voin ehkä olla väärässä idk. Toivottavasti olet sellainen bloggaaja joka ei vedä ihan heti herneitä nenään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikka kuinka hyvä ratsastaja olisi ja vaikka kuinka tuttu hevonen, tilanteita voi sattua yhtä helposti. en koskaan ratsasta ilman kypärää, nää oli kuvia ottaessa - ihan kuin rippikuvia ottaessa. en vetele herneitä nenään, arvostan anonyymienkin kommentteja, mutta harvoin teen keidenkään sanoista elämänohjeita :)

      Poista
    2. olin ite paikalla kuvaamassa ja ei se poni tossa ku otettiin yhteiskuvia ollu yhtään jännittyny, se vaan kattelli maisemia. ratsastaessa se oli sit vähä jännittyny ku oli kaikkii erilaisii ärsykkeitä, kuten esim. ne pelottavat kuuset ja bussit! ja must et oo ees pitkä jesulle, just sopivan kokone :'D

      Poista
    3. Näinhän se oli :D Kiitos Sara, faktat iskit pöytään !

      Poista
  5. Pakko kysyä, että mistä toi sun liivin alla oleva sininen neulepaita(?) on? :D Todella ihania kuvia jälleen kerran! Tää poni on kyllä niin ihanan näkoinen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, se tais olla H&M:stä, mutta ostin sen jo pari vuotta sitten :D Muistan, kun piti saada joku siisti yläosa ridakoulun estekisoihin! Kiitos kiitos <3

      Poista
  6. Ihana Jessy ja kivoja kuvia! Vitsi kuin itekkin pääsis taas joku päivä poneilemaan :3

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, ihan hyvältähän se Jessy näyttää! :)

    VastaaPoista
  8. jos poni on kertta reipas niin miksi kannukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeestaan edes tajunnut ottaa pois kesken tunnin ... mut mulla on tapana mennä aika usein kannuksilla, jos mulla on sattumalta ridakengät. Vaikka reipas, ei tarkoita sitä ettei muka vois olla reagoimaton pohkeelle !

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.