LUMIHIUTALEITA

1/03/2016












Lauantaina lumihiutaleiden leijaillessa maahan suunnattiin taas kerran kohti tallia Saran kanssa. Köpötellen ekana pellolla ja lopulta kentällä, saatiin hyviä pätkiä, vaikkei mitään totista treeniä tehty. Jesu oli mukavalla päällä ja ponilla oli motivaatiota tällaiseen helppoon ja kivaan menoon. Hiutaleiden seassa napattiin pari kivaa kuvaa myös pellolla ja poni oli niin rauhassa ja odotti tyytyväisenä, mitä seuraavaksi. Pellolla otin vain ravipätkiä ja käyntiä suurimmaksi osin. Kentällä loput pikkulaukat ja lopuksi eteen ja alas. Niissä poni oli taas vaihteeks tosi tasainen, kuunteli ja oli rehellisesti ''paikan päällä'' eikä tallissa :D Lopuksi ponille taputukset ja talliin tyytyväisin mielin.

Tällä hetkellä ollaan kaverin kanssa Ruotsin puolella juuri laivasta hypänneenä, sängyllä maaten ja ollaan aika väsyneitä. Kotiin saavutaan vasta yhtä päivää ennen koulua. Faktat iskee taas päin naamaa ja pitää palata koulun penkille. Täältä sen kummoisempaa postausta ei tule, otan vain pois alta kesken jääneet ja saatan julkaista pari mielipidepitoista postausta, jotka voi täällä kirjoittaa. Yritän kuitenkin saada nautittua täällä vielä viimeisistä vapaapäivistä. Mutta hei, hyvät alkavat viikot teille lukijoille!

Ihania kuvia, eikö teidänkin mielestä ? Kiitos Saralle 

12 kommenttia

  1. No todellakin on ihania kuvia! <3 Samoin sulle, hyvää loppulomaa! Hyihyi, koulunpenkki kutsuu jo pian... D:

    VastaaPoista
  2. Nää tosissaan on ihania! Teidän väritkin sopii niin hyvin yhteen(+ tuo sun takki on kivan näköinen) :D

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Varsinki toi eka on tosi kiva <3

    VastaaPoista
  4. vaau ihan sika hienoja kuvia :O :)!!

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.