GOOD FEELING

2/26/2016

kuvat: sara





Beebis talvisäässä !

Ihanat viikolopun alkamiset kaikille! Mä olen nauttinut ihanasta hiihtolomasta, jossa on ollut pieni ripaus heppailuakin. Muuten päivät ovat vierähtäneet sängyn pohjalla tai muuten vain ottaen rennosti. Pinetä stressiä kalenterin järkkäyksen kanssa, muuten aika positiivista fiilistä ilmassa kuulkaas!
Keskiviikkona edessä oli yksi koulutuntia vanhalla tutulla, Brunolla. Hänet muistatte varmaan viime vuoden alkupuolelta. Herralla on aika paljon jo vuosia mittarissa ja sen huomasikin selästä. Jäykkää ja jähmeää, alkuun. Tunti keskityttiinkin pysähdyksiin ja peruutuksiin, joka oli hiukan tylsä aloitus, sillä olisin halunnut laukat mahdollisimman nopeasti. Jos jotain olen oppinut vanhan ponin kanssa, niin laukka nopeasti alle, jotta vertyy. Koko homma oli tahmeaa eikä mikään pysähdys onnistunut. Ne olivat muutenkin hankalia meille ratsukkona. Loppuun meno parani hiukan, vaikka jäi fiilis, että parempikin poni olisi voinut olla. Apua peilistäkin katselin jo omia pitkulajalkoija, pituutta vähän tullut vuodessa :D




Torstaina nokka suuntasi kohti valmennusta naapuritallia Jesun kanssa. Maneesiin tullessa poni oli aika jännittynyt, mutta siinä hetkisen aikaa kävellessä ja ravaillessa homma rauhoittui. Verkka menikin jo paljon paremmin valkun silmän alla! Paremmin kuin viime koulukisoissa :D
Ekoilla hypyillä meno oli aika samaa kuin alkuaikoina ja tein aika samoja virheitä. Jäin liikaa kiinni yksinkertaisesti. Kun päästiin erikoisesteille, saatiin yksi kieltokin, kun kaikessa tekemisessäni unohdan pohkeen. Se ei kuitenkaan tarkoita kovempaa vauhtia. Eka rata menikin samaan tapaan kuin meidän eika valmennus, täyttä sataa eteen. ''Voit ratsastaa aivan normaalsti välissä, juuri ennen estettä pohje hellästi''. Viimeiset radat menivätkin jo paljon paremmin! Kun esteetkin nousi, ratsastaja tsemppasi. Harmillisesti videota ei oo vikoista radoista. Taputukset ponille! Hyvä fiilis ja koko valkusta, vaikka alkuun oli pientä nappuloiden etsimistä taas. Aikaa viime hypyistä kuitenkin on. 








jos video ei näy katso se tästä

9 kommenttia

  1. Ihan sairaan upeita kuvia susta ja beestä! Ää alkaa itelläki tehä niiiiiin paljon mieli hyppää ku kattoo teiän menoo...💗

    VastaaPoista
  2. Vitsi muuten näytät isolta Brunon selässä :D Kivoja kuvia ja ihanan reipas Jessi ! Oispa välillä oma vuokris yhtä reippaana.. heheh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan hirveet pitkulajalat nykyään mulla :D Bee selkeestikin vähän pyöreempi, kun Bruno ;) Heh, Jesu aina vauhti päällä ..:)

      Poista
  3. aika boss olo ku kaikki matskut mun kuvaamii 8)))

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, etenkin nuo ensimmäiset! Koskahan olen itse viimeksi hypännyt esteitä.. Todella kivan näköistä teidän meno tuon videonkin perusteella!

    VastaaPoista
  5. kiitos ! heh, meilläkin ollut vähän taukoa, videon radat oli kyllä vähän huvittavia :D

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! <3 Hienosti kyllä meette! Tekee mieli lähteä itsekin hyppäämään tota videota katsellessa :D

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.