UPEA, MAHTAVA ....

2/23/2016

...Horse Fair !

Te kaikki hullaantuneet messukiertäjät (mukaan laskien minä), oletteko valmiita siihen yhteen upeaan tapahtumaan? Horse Fair! Siellä oltiin viime vuonna ja niin ollaan tänäkin vuonna blogistina. Valmiina törsäämään kaikki rahat ja täyttämään kamera tuhansilla kuvilla ... heh. 
Tätä oikeasti ollaan taas odotettu pitkään ja itselläni on sellainen fiilis, että messuista tulee mahtavat tänäkn vuonna. Porukkaa varmasti riittää ja messut ovat tänä vuonna meidän ilonamme kokonaisen viikonlopun eli perjantaista sunnuntaihin!

4-6.3 ... En ole vielä päässyt tulokseen, milloin itse tulisin. Ehkä joka päivänä? No koulu ja heppailu rajoittavat nyt vähän. Mahdollisesti lauantaina... Saa tulla moikkaamaan, jos vain uskaltautuu ;) Tuletteko te? Milloin ja miten innoissanne olette !? Kertokaa teidän messupläneistä! Terveisin seko messuaddikti


10 kommenttia

  1. Hihii, tuut sit moikkaamaan mua siellä! Oon perjantain ja lauantain töissä siellä keppariständillä! ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva :D Itse tulen ihan varmana! varmaan lauantaina tai molempina päivinä?

    VastaaPoista
  3. jees ! siellä törmäillään sit :)

    VastaaPoista
  4. En ole yhtään tajunnut, että nämä messut ovat jo näin pian! :o Olisi näemmä pitänyt tajuta aiemmin, koska nyt en saa enää suunnitelmia siirrettyä niin, että pääsisin paikalle.. No, ainakin pääsen katsomaan messutunnelmia blogien kautta! :D

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus kuvat ovan tosi hyviä ja laadukkaita! :) Messun taitavat miun osalta mennä sivusuun mutta ehkä ensi vuonna sitten. :)

    www.ponielamaas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Ääh voi harmi ... niin ens vuonna sitten ! Onhan tänä vuonna niitä muitakin kuten tampereen hevosmessut :) Sinnekin mä oon tulossa :D

      Poista
  6. Oisin kyllä niin kovasti halunnut tonne, mutta meni päällekkäin matkan kanssa ;/ No onneks on sentään vielä tampereen hevosmessut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä juttu :/ Jees, nekin näkemisen arvoiset !

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.