KAIKKI KAATUU

3/26/2016

Me kaikki tiedämme, että asiat menevät joskus perseelteen. Heppailu varsinkin on arvaamatonta. Tai no koko elämähän on niin täynnä käänteitä. Niin ihanasti yllättäviä kuin hirveitäkin. Tällä kertaa epäonnea iski meille taas. Pienen hetken tunsin jo kaiken alkavan rullata vaivattomasti.

Jessi on kipeänä ja meiltä peruuntui Power Cupin seurakarsinnan esteosuus huomiselta. Eli oikeastaan koko Power Cup -haave pyyhkiytyi pois tältä vuodelta. Poniratsastajien Power Cup taas kokonaan ponivuosien loppumisen takia. Ei ole oikeasti sanoja kuvata tän hetken fiiliksiä. Koko homma tuntui nyt kaatuvan tähän. Oikeastaa koko loppu kisakausi menetti yhtäkkiä merkityksensä, kun nämä arvokisat pyyhkiytyi pois. Suunnitelmissa olevat ekat 2-tason kisat ja muut hienot uudet kisapaikat eivät oikeastaan lohduta. Katsotaan haluanko lähteä enää mihinkään.Treenailufiilis on kadoksissa. Yhdet lepuskin kisat jäivät Lohjan turhaan koulukarsintaan, jolla ei nyt ole enää mitään merkitystä.


En tiedä miten asian teille selittäisin, sillä tämä on ollut pitkä ja monimutkainen juttu, mutta ehkä saitte pääjujun. Taas todellisuus potkaisi.

12 kommenttia

  1. Voi harmi :( mikä Jessillä on ? Tuleehan se kuntoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mahdollisesti uusi satula oli tuottanut hallaa eikä poni liikkunut puhtaasti. saikulla nyt hetken, mutta on jo parempi !

      Poista
  2. Todi tosi harmi:(( en edes tiedä mitä sanoa, sääliks sua käy..

    VastaaPoista
  3. Ääääh, ei voi olla totta!!! :(

    VastaaPoista
  4. Uskon että nyt tuntuu pahalta, mutta toivon ettet jää tuleen makaamaan. Sulle on tapahtunut nyt asioita, kuten Jessin sairastuminen, jotka ei ole susta kiinni, mutta vika juttu mitä sun kannattaa tehdä on heittäytyä olosuhteiden uhriksi. Sä kuitenkin olet joka tapauksessa hirmu oikeutetussa asemassa kun pääset treenaamaan noin mukavan oloisella ponilla. :-) Ja jokaisessa pilvessä on se hopeareunus joten kaiva se jostain esille ja embrace it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näin on, eka isku sai vaan kaiken kaatumaan ... mutta ehkä kaikki vielä kääntyy. jep, kiva poni, mutta usko pois kaikella on kääntöpuolensa .. :D mutta kiitos !

      Poista
  5. Kyllä se vielä siitä! On niitä muitakin saman tapaisia kilpailuita kuin power cup, eikun vaan etsimään :) ja toivottavasti Jessi paranee pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voih onko, oon yrittänyt jo etsiä vastiketta tälle pettymykselle, mutta en ole :D ! toivottavasti pian, mutta on jo parempi :)

      Poista
  6. "arvokisat" jep, powercup melkeen sama kun sm em mm yms xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ymmärsit varmaankin pointin kuitenkin...? voin toki rautalangastakin vääntää sulle :D

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.