TAMPERE !

4/05/2016

Nyt on ihana viikonloppu ohi! Perjantai iltapäivällä nokka suuntasi kohti juna-asemaa, joa sitten suuntasi kohti Tamperetta. Toki tällaisena kokemattomana matkustelijana kävi pieni kommellus matkalla, kun aluksi ei tässä lähijunassa tajunnut mihin vaunuun oli hypännyt. Kaverin toki oli sitten vaikea löytää ja kaiken kukkuraksi meikällä loppui akku! Pikku paniikissa kävi mielessä, olenko väärässä junassa, päädynkö jonnekin korpeen eikä kuulutus ''kaksi ensimmäistä yksikköä jatkaa Tampereelle'' helpottanut oloa, kun siitä ei ymmärtänyt tarkoitusta. Fiksuna onneksi sain kännykän koneeseen laturiin ja kaveria etsimään kurkistellen pysäkeillä ovesta! Onneksi päästiin perille oikein hyvin lopulta ;) Yksikön merkityskin selvisi ...

Majoituttiin sitten toisen kaverin luo, jossa itse vietin koko viikolopun! Hyvä ruoka ja majoitus teki viikonopusta täydellisen. Sitten isolla poppoolla suunnattiin kohti Tampereen messukeskusta (joka on kyllä Pirkkalan alueella ;)...). Kuten kaikkia muitakin, myös itseäni kiinnosti suuresti esteluokat ja tarkemmin ottaen valokuvaus. Edelleen iso katsojamäärä tuotti toki hankaluuksia, kun katsomot olivat täynnä ja kuvat eivät sieltä yksinkertaisesti onnistuneet. Reunalla olo ei ollut kovin suotavaa ja joka tapauksessa nekin olivat aivan täynnä. Varsinkin lauantaina, huh! Onneksi sain edes jonkinkaltaisia otoksia.
Muu ohjelma oli varsin mielenkiintoista. Ehdin seuraamaan hiukan satulansovituksen perusteita, heppahierontaa sekä kengitystä. Totta kai messuilla oli keppariosasto, jota jäin hetkeksi aikaa ihailemaan. Ehdottomia lemppareita olivat myös este- ja kouluklinikat.





Eipä myöskään unohdeta ostoksia! Kuten aina, kojupuoli messuilta oli mahtava. Kiersin sen varmaankin noin 30 kertaa uudelleen ja uudelleen. Mukaan nappasin kisahousut, jotka oikeastaan olivat jo alunperin ostoslistalla. Mukavat Back 2 Back -housut olivat tosi kivat jalassa. Pitkään olen myös etsinyt itselleni pikeepaitoja ja nyt mukaan tuli Hv polon sininen pitkähihainen pikee! Myös hiukan ehkä hätiköiden ostin rintaremmimartingaalin (vai kiinteä, mikä lie nimeltään :D). Se oli ihanan halpa ja rakastan yksinkertaisesti niitä. Nopeasti nappasin sen mukaani. Ehkä sitä käytänkin, jos sopii kellekään ratsulle. 

Yksinkertaisesti oli aivan mahtavat messut jälleen kerran! Koko viikoloppu oli aivan ihana ja kiitän kaikkia mukana olleita. Oli ihanaa olla taas blogistina paikan päällä, toivottavasti vielä ensi vuonna. Ehkä vielä kisaradallakin ;) Heh. Olitteko te mukana tänä vuonna? Mitä piditte?




  

14 kommenttia

  1. Mä en ikinä osais matkustaa junalla :D Mutta hei, pääasia, että pääsit perille! :) Itse olin paikalla lauantaina ja väkeä oli kyllä älyttömästi, varsinkin aitojen vieressä.. Täytyy silti sanoa että hyvin järjestetyt messut! Tuon sunnuntain kouluklinikan olisin halunnut nähdä, mutta silloin en päässyt paikalle. :( Todella hienoja kuvia oot ottanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, joo se oli pääasia :D Joo lauantaina porukkaa oli kyllä hirveesti (varmaan ne poniluokat kiinnosti myös kovasti kaikkia)... Ihanaa, että sullekin jäi miellyttävät fiilikset :) !

      Poista
  2. Sä otat kyllä niin upeita kuvia! Kouluratsastajana etenkin tuo koulu kuva ( Martikaisesta?)miellyttää silmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ! Joo pidän itsekin ja kyllä Martikainenhan se siinä :)

      Poista
  3. Olin itse molempina päivinä paikalla ja lauantaina oli kyllä aivan älyttömästi porukkaa! En yhtään ihmettele että päätä alkoi särkemään... :D Messut oli järjestetty kyllä huimasti viime vuotta paremmin, etenkin pressijonon liikkumiseen olin tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oli ! Juu huomasi kyllä parannukset ja oli kyllä mukava viikonloppu :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus, ja tykkään tosta HV Polon pikeestä!! :) Lauantaina olin myös ja sitä porukkaa kyllä tosiaan riitti.. :D

    http://hetkiaunohtamatta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oli niin kivaa!! <3 Ja vitsi, ku jaksan vaan ihastella näitä sun kuvia! Ja toi sun pikeepaita on niiiin ihana! <3

    VastaaPoista
  6. Mä olin molempina päivinä ja porukkaa kyllä riitti! :D Tänä vuonna oli mun mielestä vieläkin paremmat messut kun viime vuonna!
    Oot kyllä saanu tosi hienoja kuvia. :)

    VastaaPoista
  7. Heippa! Olisiko mahdollisesti sulla lisää kuvia messun voittaja ponista? Jos olisi millään mahdollista lähettää niitä?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei! Mulla ei valitettavasti oo kuvia kovalevyllä ja tällä hetkellä kuvasivut on kiinni (sofkulen.kuvat.fi), mutta avautuvat jonkun ajan päästä. Siellä kansio ja mun mielestä olin ottanut voittajaponista pari kuvaa ainakin :) Mut tosiaan kuvasivut aukeaa parin päivän sisällä!

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.