SEURAKARSINNAT LÄPI!

4/26/2016


Kiitos Saralle kuvista !

Varmaan muistatte vielä, kun huhtikuun alussa käytiin Hangossa kouluaitojen sisäpuolella. Viime viikonloppuna oltiin hyppäämässä 60cm ja 80cm. Tuo 80cm oli power cupin karsintaluokka. Kuten kuvista huomaatte, ollaan väreihin panostettu!
Poni oli verkassa sielällä ok. Verkkahypyt meni ennen ekaa luokkaa ihan plörinäksi, kun ratsastaja jätti homman suoraan sanottuna "herran huomaan". Toki uusi paikka on aika jännittävä hepalle ja piti tukea ponia enemmän ja olla läsnä. Mutta jänskättäähän sitä ratsastajaakin aina vähän! Alkuun tuntui vähän epätoivoiselle, kun ei helpolla yli mennyt. Radalla ehkä hiukan jähmetyin, mutta kokonaisuudessaan se meni hyvin ja eka ei sijoittunut puhtaalla. Ihan ok paikkoja, vähän sai ponia kannustaa parille vähän jännittävämmälle.





Seuraavan luokan verkka sujui jo paljon paremmin ja sain ponin avuille ja itseni hiukan jäntevämmäksi. Näin radalla isommilla esteillä paljastui hiukan, miten poni juoksi pidätteiden läpi. Varsinkin sarjalla ja tokalle osalle tuli monesti todella lähelle, mutta hyvin poni oli tarkka jaloistaan. Myös pari todella isoa hyppyä tuli kahdelle okserille, niistäkin puhtaasti yli. Kokonaisuudessaan muistin kuitenkin pitää hyvin pohkeet kiinni ja meno oli paljon varmempaa ekaan verrattuna. Napattiin tästä luokasta toinen sija, kun uskalsin tokaa vaihetta jo ratsastaa! On ollut aivan super hyvä fiilis aloittaa tän vuoden esteradat näin hyvin ja niin vähäisellä treenillä. Tän vuoden puolelle hyppyjä on kertynyt ehkä 2 tai kolme(?). Nyt toivotaan hyviä säitä, niin päästään treenaamaan kunnolla valvovan silmän alla enemmän. 

Ja hei hyväksytyt tulokset seurakarsinnoista ja meitä odottaa siis aluekarsinnat touko-kesäkuussa! Seillä on edessä kn special ja edelleen 80cm. Niist mennään hakemaan hyviä ratoja ja ehkä se riittää sijoituksille ja sitä kautta finaaliin. Sitä sitten vaan jännittämään!







Nyt suunnilleen seuraavat kolme viikkoa tulee olemaan yhtä häslinkiä. Kokeita, kaikenlaisia treenejä, kisoja ... Nytkään en ole saanut aikaiseksi kuin vain suunnilleen kisoista joka viikonloppu postauksia :D Tämä viikko on vielä hiukan löysempää, yritän siis ahkeroida blogin kanssa! Löytyykö ehkä postaustoiveita?

10 kommenttia

  1. Tosi siistin näköset radat! Pakko kans sanoa et tykkään jotenki hirveesti sun istunnasta esteillä :D muutenki tosi kiva postaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Joo istunta on kyllä kehittynyt matkan varrella, vielä pieni sukellus korjattavana, ei sais mennä ennen heppaa, mut se on jo niin lihasmuistissa eli hankalaa korjaa ...:D

      Poista
  2. Hienoja kuvia! :) Olis kiva jos tekisit joskus Jessystä videon! Ja toivekuvapostaus olis kans aika kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Kiva kuulla, että joku on vielä kiinnostunut mun videoista :D ! kiitos ideoista, pistän korvan taa :)

      Poista
  3. Oi meette kyllä hyvin! Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Vihree sopii teille todella hyvin! Ootte niin siistin näköinen ratsukko ja teidän meno näyttää mun silmään todella hyvältä! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä te!<3 Millon ne aluekarsinnat on? Haluun tulla kattomaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 ! öö koulukarsinnat on 29.5 ihan espoossa, gobbackan tallilla ja este taas jossain järvenpäässä 12.6 :D

      Poista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.