Hiljainen tammikuu

1/31/2018



Tammikuu. Toisaalta ei ole ollut mitään sanottavaa ja toisaalta on tapahtunut niin paljon. 

Aven kanssa vihdoin ollaan päästy jo normitreenin makuun ja heppa on ollut mainio. Pari sileätreeniä valvovan silmän alla ollaan jo käyty ja pian olisi tarkoitus alkaa hyppäämään kunnolla. Nyt ollaan lähinnä puomeja ja kavaletteja menty ja hevonen on yllätykseksi pysynyt hyvin käsissä! Se on liikkunut tilanteeseen nähden aivan super kivasti. Ja tilanteeseen nähden siis, sen kunto on taas surkeimillaan, takajalat heikot ja selkä ihan luikero. Ei se mitään! Hevoselta löytyy kuitenkin liikkumisen ilo, vaikka välillä vaikeeta onkin. 

Ja palataan taas siihen, kuinka tässä näin kävikään, että postauksia on tullut vähän... Ihanien talvikuvien lisäksi en kovinkaan montaa kertaa ole saanut seuraa tallille ja siitä johtuen kuvatkin ovat jääneet haaveeksi. Toisaalta jokainen päivä on muutenkin mennyt aika samalla kaavalla. Kouluun, kotiin, syö, lue, tallille, kotiin, lue, nuku ... Pimeät arki-illat ja täys maneesi ei ole ollut kovin houkutteleva kameralle ja sen pitelijälle muutenkaan. Kaiken lisäksi koeviikko on ahdistellut enemmän kuin tarpeeksi. Idioottina nappasin itselleni aika huikeat työtunnitkin keskelle koeviikkoa... Niin etten edes itse hevosta ehtinyt hoitaa. Onneksi tää koeviikko on kuitenkin jo miltein selätetty. Tyylillä tai vähemmän tyylillä!


Jos saatettaisiin tämäkin jakso vihdoin päätökseen ja odottaisi toiseksi viimeinen. Oikeastaan vielä kireämmällä tahdilla, kun kaikki luonnotiedeaineet samassa syssyssä. Mutta olen päättänyt käyttää aikani niinkin viisaasti, että kaikkeen sitä jää, heppaan ja kirjoihin. Aven kanssa toivotaan, että kisoihin päästäisiin helmikuun lopulla hyppäämään jotain hyvänmielen luokkaa pikkukisoissa ja siis vain yhtä luokkaa. Viimeksi, kun hepalla on ollut näin huono kunto, niin ihan alkutaipaleella ja muistan kuinka silloinkin näkyi jo tokassa luokassa aina haparointia. Tällä kertaa ehkä viisaammin! Jos käytämme aikaa ja energiaa hepan kunnon korottamiseen niin kauukaudessa toivotaan saavan jo jotain näkyvää jo. Mutta positiivista on, että jo pieniä että vähän isompia muutoksia näkyy jo viikkojen sisällä. Hieno heppa se on <3

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.