Hyvä meno

2/10/2018


Ave on toiminut parin viikon aikana super kivasti ja sanotaanko, että homma etenee! Kun ollaan alettu treenaamaan vähän enemmän, tuntuu, että aloitettiin aika alusta taas. Kunto on ollut aika huono ja pientä viilausta kaipasi, että päästään taas työstämään heppaa kunnolla. Parin viikon sisällä kuitenkin on tapahtunut jo niin paljon ja neiti on saanut jo hiukan lihasta! Joka tunti tuntui jopa aina vaan paremmalta, että jopa ihmetytti. Viikko-ohjelma sinänsä on olut jo vilkas ja aika lähellä normitreeniä. Välipäivät ovat aina välillä tuottaneet tuskaa, sillä jotenkin jähmeys korostuu ja läpiratsastaminen on työlästä dramaattisen tamman kanssa :D Tällä viikolla varsinkin... Esteiden jälkeen oli vähän kevyempää ja koulutunti vasta nyt viikonloppuna. Tänään olikin keskustelua suoruudesta neidin kanssa. Niitä välipäiviä kuitenkin pitää antaa, vaikka tää ikiliikkuja juoksisikin vaikka joka päivä. Nää ihanat kuvat on Saran ottamia viikon takaa super kivalta aurinkoiselta päivältä.







Alkuviikosta oltiinkin estetunnilla ja heppa oli niin innossaan (ratsastaja toki myös). Monen kuukauden tauon jälkeen oli myös estepuolella hakemista varsinkin oman kropan kanssa ja alkuun heppa juoksikin aika vauhdilla alta. Kun sitten osasi pitää yläkropan kurissa hypyssä niin kaikki helpottui! Jos nyt pian päästäisiin jo vauhtiin ja ehdittäisiin kisakaudelle hyvissä ajoin mukaan. Seuraavat tärkeät skabat olisi ainakin Tampereella heppamessuilla, jossa olis Junior cupin eka osakilpailu 115cm tasolla. Luultavasti ehditään sinne! Nyt aloitetaan ihan pikku radoilla ihan kotiharkoista jo ensiviikonloppuna. Ihanaa mieleinvirkistystä pitkästä aikaa.


tamma :D


Palaillaan monipuolisemmilla postauksilla ensiviikolla, hyvää viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! <3 Tsemppiä treeneihin! Tampereella sit nähdään (viimeistään)! ;)

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.