BLOGIFIKSAAJA JATKAA!

5/22/2015




''Blogifiksaaja erikoistuu erityisesti blogin ulkoasuihin ja sen grafiikkaan. Bannerit ja muut grafiikat työstän Gimp kuvankäsittelyohjelmalla.Ulkoasuja ja bannereita olen väsännyt jo pitkään, joten kokemusta ja taitoa löytyy! Vastailen myös erillaisiin kysymyksiin blogien ulkoasuun/koodailuun liittyen ja autan parhaani mukaan. Hinnastossa ovat tämän hetkiset valikoimat, mutta muutakin voi kysellä sähköpostin kautta, kuten esimerkiksi logoja (sofkulen@hotmail.fi).''

Jotkut nopeat huomasivatkin ehkä, että blogifiksaajasivu on auennut ja uudistunut! Päätin palata näihin hommiin, kun insiraatio on jälleen noussut ja aikaa on jonkun verran. Mutta kuten sanoin, sen mukana on tullut vähän uudituksia. Haluaisin aloittaa sillä, että jokaiselle tilaukselle on tullut oma hintansa ja tilausten sisältö on muuttunut hiukan. Hinta pyörii alle 10 e rajoilla. Tiedän kuitenkin, että joku ei ole valmis maksamaan ja olen maininnut joka tilauksessa, että maksun voi suorittaa eri tavalla. Kuten esimerkiksi pienellä ''mainosbannerilla''. Tämä banneri sijoitetaan jonnekin päin tilaajan blogia. Myös tilaajan omia maksuehdotuksia otetaan vastaan. Tätä viimeistä (III.) ei voi kuitenkaan maksaa muulla kun rahalla. 

Tilausten sisältö on siis muuttunut, mutta niitä on edelleen se sama määrä, kolme (I, II, III). Valikoiman suppein valinta on I. Banneri, joka siis nimensä mukaan sisältää pelkän bannerin/ylätunnisteen kuvan. Seuraava on II. Banneri ja siien sopiva hienosäätö, joka sisältää bannerin ja siihen sopivat koodit. Tämä on suppeampi versio koko ulkoasusta, mutta uniikimpi versio bannerista. Ylätunnisteesta saa erikoisemman koodeja käyttäen. Viimeinen on tuttu III. Koko ulkoasun muokkaus ja koodaus, joka myös nimensä mukaan sisältää kaikn ulkoasusta. Banneri, tausta, ylätunnisteen koodaus ja blogin muu koodaus ja muokkaus. 



Miltäs kuulostaa?

2 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta! :)
    Täytyykin perehtyä vähän tarkemmin tuohon "Blogifiksaaja" sivuun ja mietiskellä samalla itsellekin uutta ulkoasua, jos vaikka tulisi joku kiva idea, minkä voisit toteuttaa! :)

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.