Julkaisematonta materiaalia

12/02/2017

Mikä parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin sairastumalla... Juuri se kiireisin ja lopulta joudut perumaan puolet menoista! Onneki tänään alkaa hiukan helpottamaan ja huomenna jaksaisin nousta seuran pikkujouluihin ja käydä yli kolmen kuukauden jälkeen Aven satulassa. Ensi viikolla jatketaankin pikku hiljaa kunotutumista selästä käsin!

Ei sitä tajuakaan kuinka aika hujahtaa ja nyt on joulukuukin! Joka paikassa törmää joulukalentereihin ja mitä upeita toteutuksia. Itse en perinteistä joulukalenteria tänne ajatellut järjestää, mutta piristäisin normaalia postausarkea joka viikonloppu. Aloitin erikoispostausten väsäilyn jo kaksi viikkoa sitten ja nyt on vuorossa kolmas! Luukun takaa paljastuu kaikki materiaali Avesta vuoden alusta saakka. En videota ole julkaissut lähes mihinkään ja syitä siihen oli aika monia. Videomateriaalia kamerasta on lähes mahdoton siirtää kännykkään ja sitä kautta instagramiin. Blogi ei kukoistanut sillä hetkellä niin, että olisin koosteita alkanut kasaamaan. Meidän alkutaipale ei muutenkaan ollut mitään sateenkaaria ja perhosia... Kesti kauan, että heppa antoi niin sanotusti edes koskea itseensä. Se juoksi alta koko ajan ja oli sensitiivinen. Esteillä kuumui entisestään. Asiat alkoivat ensimmäisen saikun jälkeen korjaantua ja päädyin itse hyppäämään ainoastaan kolmipalalla. Ennen sitä oltinkin koluttu jo lähes kymmenen eri vaihtoehtoa. Videolla ei ikävä kyllä ole kaikkia ratoja, mitä hypättiin. Muun muassa ensimmäiset kisat Salossa, Riders inn keväällä ja kesän viimeiset kisat Hangossa. Kaikki oltiin taltioitu silloin livessä, mutta olen turhan pihi niitä ostamaan... Mutta hei nauttikaa!

totuutta ei olla säästelty tässä videossa :D

Lähetä kommentti

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.