Aika kortilla

11/01/2017

Keskiviikot kaikille! Tänään oli se päivä, kun saatiin vihdoin tens meille. Jännitti ensin. Mitä, jos prinsessa ei tykkää siitä yhtään? Se hyppii seinille pienestäkin tehosta eikä saada edes mahdollisuutta. Kun tammaa ärsyttää pienimmätkin jutut. Onneksi pelkoni olivat täysin turhia, sillä eka hoito sujui mainiosti! Heppa oli ihan unessa loppuhoidosta ja selkeästi nautti. Ekaksi piti vähän kuitenkin ällötellä geeliä ja kutittavia johtoja. Hänkin lopulta ymmärsi jutun idean ;) Tällä jatketaan viikko tai kaksi. Toivotaan, että auttaa lihasten kiputiloihin. Jos tämä hoitomenetelmä toimii, on se tulevaisudessakin nopea apukeino.


Edessä jatkuu aika reipas viikko. Tensin toimesta viikon jokaseen tallipäivään lisääntyy yksi kokonainen tunti. Hoito vaatii aikaa, mutta jokainen sekuntti on sen arvoista, jos homma vaikuttaa hevoseen positiivisesti. Tutun "oman tallin" lisäksi lähden myös toisaalle heppailemaan. On todella todella ihanaa, että sain mahdollisuuden ratsastaa muiden hevosia nyt Aven ollessa saikulla! Pari kuukautta tässä ollaankin jo oltu tauolla ja vielä pidempään hyppäämättä ... Toki tämä ihana mahdollisuus lisää haastetta aikataulun kanssa, mutta päätin jo onnistuvani sen toteuttamisessa :D

Aven hoitoon sisältyy lisää haasteita. Moni muukin varmaan on samaa mieltä asiasta, että sää on aivan kuusesta. Ei vaan se, ettei autokortiton pääse liikkumaan enää niin kätevästi kaksipyöräisellä vaan myös se, että porukka tallilla siirtyy maneesiin. Ihanaa on se, ettei meillä päin ole sen suurempaa ongelmaa ruuhkan kanssa paitsi, jos juoksutat lähinnä joka päivä. No maneesissa on illalla sen verran porukkaa, ettet vain voi. Laita varaus. Mene ennen ruuhkia. No muiden varaukset toki osuvat juuri niihin sinulle sopiviin aikoihin. Milloin ja millä pääset tallille aikaisin?! Toki unohtamatta hevosen tarhausaikaa, mistä ei voi tinkiä. Välillä ei ole vaihtoehtoa kuin kävelyttää.

Pihalla ei olla paljoa kävelty sään ja pimeän puolesta ... eikä liian pirteinä päiviä :D

Tässä ollaan jo aika pitkään hikoiltu sen kanssa, kun yhdistetään kylmä pimeys ja pirteä saikkuilija... Kesällä Aven kanssa ei oikeastaan ollut mitään ongelmia, mutta nyt se ei pysy välillä pöksyissään. Ja toki onhan tässä ollut jo aika pitkä jakso kevyttä ja saikkua. Jos väliin pääsee pari kävelypäivää, hermot kiristyy. Kun oikeasti alkaa vaihtoehdot vähenemään, kun hevonen tarhaa puolipäivää, liikku vain kevyesti ja seisoo muuten. Sen levottomuuden huomaa nyt pidemmän ajan jälkeen. Voi kun pääsis jo normi treeniin. Teen tällä hetkellä kaikkeni onnistuakseni saikkuilijan liikutuksessa.

Kuten aikaisemmin mainitsin, itse pääsen eroon pitkästä tauosta ja ekoja heppoja moikkaan tällä viikolla (Aven pitää odottaa vielä, heh). Jos saan aikaiseksi ratsastuksista materiaalia ja lopulta postausta, kiinnostaako teitä video vai kuva :) ?

8 kommenttia

  1. Ilman muuta kiinostaisi! Sun postauksia on niin kiva lukea kun selvää ja kivaa luettavaa! Toivottavasti Ave tervehtyisi niin pääsisitte kisaamaan ansaitusti vaikeuksien jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Kuvat ja videot kiinnostaa, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeejee ! kiva, että vielä näinkin pitkän tauon jälkeen on lukijoita ja kiinnostusta :)

      Poista
  3. Halutaan kuvia ja videota pitkästä aikaa sun ratsastuksista!

    VastaaPoista
  4. Juhuu mikä päivä saadaan uutta postausta ja materiaalia?? näin tän vast nyt :( mut ootsn jo uutta

    VastaaPoista

Huomaathan, että kommenttien valvonta on päällä. Älä siis pelästy, jos kommentti ei ilmesty heti boksiin. Ruusut ja risut otetaan vastaan, kiitos kommentistasi :-) !

Latest Instagrams

© Soffe. Design by FCD.